Akció!

Innovatív kezelések, bőrbarát hatóanyagokkal

HYAMATRIX™ HYALURONPLASZTIKA kezelés, melynek célja a szövetek hidratációs tartalékainak feltöltése, a sejtek biológiai életkorának csökkentése, saját hyaluronsav szintézis aktiválása, melynek eredménye egy hidratáltabb, feszesebb és fiatalosabb bőrkép.

HYAMATRIX™ Regeneráló kezelés, melynek célja a regenerációs folyamatok támogatása a bőr minden rétegében, az esetleges gyulladási folyamatok csillapítása, melynek eredménye egy ragyogóbb, egészségesebb bőrkép.

HYAMATRIX™ Szemkörnyékápoló kezelés, a szemkörnyéki bőr speciális igényeinek megfelelő hidratálása, táplálása, regenerálása, remineralizálása, struktúrájának és anyagcseréjének valamint mikrocirkulációjának javítása. 

HYAMATRIX™ PHOTOAGING kezelés, a bőr felkészítése a fokozott fényártalom ellen, a napfürdőzés káros hatásainak ellensúlyozására, az UV fény káros hatásainak megelőzésére, erőteljes és látványos hidratálás, gyulladásos folyamatok visszaszorítása, a bőr általános állapotának javítása. Ehhez a kezelési protokollhoz szükséged lesz az AF antiflogisztikus készítményre! Érdeklődj, ha szeretnéd bevezetni az említett kezelést is.

Javasolt szolgáltatások és javasolt (legalacsonyabb) kezelési árak:

 • HYALURONPLASZTIKA kezelés: 29.900 Ft
 • REGENERÁLÓ kezelés masszázzsal: 18.000 Ft
 • Szemkörnyék kezelés: 7.500 Ft

Támogatások, amelyekben részesülsz 2022. június 1-ig:

 1. Vendégek fele történő reklámozás
 2. Promóciók és digitális reklám anyagok
 3. Jutalék rendszer
 4. Bizományos árukészlet

Kiegészítők, amelyet a csomagajánlat tartalmaz

 1. Törülköző 2db
 2. Mosdókesztyű 2 db
 3. Fejpánt 2db
 4. HYAMATRIX™ poló 1db
 5. HYAMATRIX™ Papucs 1 pár (mosható)

Nézd meg milyen eredményeket értek el partnereink a kezelések során!

védd bőröd az uv sugárzástól – és ne csak nyáron!

Látványos bőrregeneráló hatás és hosszútávú védelem

A Photoaging kezelés során mélyen és hatékonyan hidratáljuk, tápláljuk a bőröd. Pótoljuk a szökséges vitaminokat, hyaluronsavat, lipideket. A kezelés megszünteti a fényártalom kellemetlen tüneteit, mint a száraz, húzódó, megvastagodott felhám, és kisimítja az apróbb ráncokat is.

Megakadályozza a pigmentfoltok kialakulását, halványító hatással bír és a helyes otthoni ápoló kozmetikumokkal együtt jelentősen csökkenti a bőr öregedésének további jeleit az arcodon. Preventív jelleggel alkalmazva segít a bőr napozásra való felkészítésében, de akkor is ajánljuk, ha már esetleg kialakult a napfény okozta probléma (leégés, hámlás, stb.) és gyors megoldásra van szükség.

 

Where we should send a book with treatment results?

We just sent this book to your mailbox. Please check your Spam folder if you didn't receive it.

0
  0
  Kosár
  Jelenleg üres a kosaradVásárlás folytatása
   Számítsa ki a szállítást
   kupon felhasználása